Informácie o obchodných partneroch. Na Slovensku začína vychádzať Obchodný vestník. - Bartošovič, M.
Od júna 1993 začína vychádzať, na základe nariadenia vlády SR č. 100/1993 Z.z., Obchodný vestník pravidelne prinášajúci právoplatné informácie a údaje zo všetkých obchodných registrov na Slovensku. Nahrádza federálny Obchodný vestník.