Homály-oszlatás pénztárügyben. - Nesztor, T.
Vznik novej inštitúcie - vzájomných poisťovacích pokladní v Maďarsku a niektoré otázky interpretácie jej vzťahu ku iným poisťovniam. Odlišnosť vzájomných pokladní od klasického poisťovníctva (neziskovosť, vlastnícke špecifiká, otvorenosť organizácie, podmienky členstva a i.). Systém garancií u vzájomných pokladní. Legislatívna príprava pokladní.