K transformácii slovenskej energetiky. - Sidor, J.
Upresnenia tlačového tajomníka Slovenského energetického podniku, š.p. Bratislava, k príspevku v Trende (č.17/1993) popisujúcemu súčasnú situáciu v slovenskej energetike, privatizačné projekty, osamostatnenie Elektrárne Mochovce.