Ako ďalej v transformácii spoločného stravovania. - Sniščák, Vincent
Proces transformácie systému spoločného stravovania, špecificky reštauračného (verejného) na podmienky trhovej ekonomiky - chýba konkurenčné prostredie. Privatizácia systému reštauračného stravovania a koncipovania cien. Úloha vládnych orgánov. Skúsenosti zo zahraničia.