Ako sa využíva príležitosť. Príbeh úspešnosti podnikateľa, ktorý správne pochopil privatizáciu. - Brunovský, O.
V r. 1992 v rámci schváleného privatizačného projektu priamy predaj Mäsopriemyslu Rimavská Sobota, z ktorého podnikateľ L. Sedmák vytvoril firmu Tauris, s.r.o. - Mäsokombinát Rimavská Sobota. Popis vývoja podnikovej politiky, riadenia, systému odmeňovania, budovania siete vlastných predajní a výhľadu.