Kvantitatívne prístupy k voľbe výrobných stratégií firmy - Fendeková, Eleonora, 1952-
Niektoré metodologické postupy, ktoré možno uplatniť pri posudzovaní efektívnosti a pri optimalizácii výrobného programu firmy. Produkčné funkcie a analýza výrobného programu firmy z aspektu maximalizácie zisku. Analýza efektívnosti výrobného programu na báze optimalizačných metód.