Informácie pre externých predajcov. Tréningový kurz systematického predaja.
Správny štýl riadenia. Štyri rozdielne varianty - spočívajú v rozdielnom pomere medzi riadením a podporovaním podriadených. Predajcovia konkurenčnej súťaži. Koncern obchodných domov Hertie - imidž firmy. Merchandising - usporiadanie výkladných skríň - dôležitý reklamný prostriedok. Nákupné motívy, potreba istoty u zákazníkov. Koncepty "just-in-time" žiadané v obchode.