Médiá a ich sledovanosť na Slovensku. - Chmelíková, S.
Štvrťročné výsledky kontinuálneho prieskumu sledovanosti masmédií na Slovensku uskutočneného firmou AISA, verejnej obchodnej spoločnosti (denníky, týždenníky, mesačníky, rozhlasové stanice, televízia).