Predstavuje sa Klub reklamných agentúr Slovenska.
Vo februári 1993 vznik Klubu reklamných agentúr Slovenska (KRAS). Ciele činnosti Klubu, spolupráca so zahraničnými partnermi. Snaha o členstvo v Európskej asociácii reklamných agentúr (European Association of Advertising Agencies - EAAA), kde slovenské záujmy zatiaľ tlmočí česká Asociácia. Členovia KRAS a ich najvýznamnejší klienti. O EAAA pozri príspevok J. Balaščáka - Nové teritóriá pre investície v reklame.