Normy času ve strojírenství. - Vykutilová, E.
Účel vypočítaných noriem času v strojárskom odvetví. Rozborové výpočtové metódy a iné spôsoby stanovenia noriem. Nová metóda výpočtu noriem spotreby času. Skúsenosti s využívaním metódy v praxi.