Etika managementu a podnikání. - Cyrner, A.
Manažérska a podnikateľská etika ako súčasť kultúry manažmentu a podnikania. Otázka konkurencie a nekalej súťaže. Mravný model správania a konania podnikateľa alebo manažéra. Pozitívne a negatívne stránky tohoto správania. Komplikované hľadanie hranice medzi etickým a neetickým v konaní podnikateľa. Rešpektovanie právnych pravidiel a výchova ku kultúre podnikania a manažmentu.