Asijský obr jde do světa. Etapy a cíle zahraniční politiky Číny. - Štěpanovský, Jiří
Zahraničná politika Číny. Stálosť a nestálosť čínskej zahraničnej politiky. Čínsko - sovietske vzťahy. Čínsko - japonské vzťahy. Čínsko - indické vzťahy. Vzťahy Číny a USA.