Ekonometrická analýza československé ekonomiky s využitím systému SORITEC. - Korenář, V.
Stručná informácia o možnostiach modelovania vývoja agregovanej osobnej spotreby po r. 1991, miery nezamestnanosti systémom SORITEC, resp. jeho demonštračnou verziou SAMPLER využívanou pri výučbe ekonometrie na VŠE Praha a pri výskume.