Informační systém zemědělského podniku. - Brožková, D.
Trhové hospodárstvo a informačné systémy v poľnohospodárskom podniku. Využitie počítačov typu PC pri účtovnej evidencii podniku. Charakteristika systému HORRY. Systém zabezpečuje operatívne riadenie, obsahuje niekoľko subsystémov, je využiteľný na počítačoch PC. Charakteristika systému LABIS (Landwirtschaftliches Betriebsleiter Informationssystem). Slúži hlavne pre operatívne riadenie.