Anonymní [ne] odpovědnost. - Ježek, Tomáš
Rozhovor s predsedom výkonného výboru Fondu národného majetku ČR. Tento fond je inštitúciou zodpovednou za dočasnú správu privatizovaného majetku a realizáciou všetkých schválených privatizačných projektov. Z prostriedkov fondu sa hradia mnohé náklady ekonomickej transformácie. Činnosť fondu a priebeh privatizácie v ČR.