Jak likvidovat nápady spolupracovníků. - Čepelka, Oldřich
Vedúci pracovník na pracovisku sa musí vyrovnať s faktom, že má v kolektíve tvorivého pracovníka a naučiť sa s ním komunikovať. Tvoriví pracovníci sú zameraní na výsledky, na zmeny a na vývoj niečoho nového. Potrebujú viac než iní ľudia priestor, voľnosť a nezávislosť. Postoje vedúceho pracovníka k novým návrhom tvorivého pracovníka.