Organizace práce jako prevence nadměrného stresu. - Růžička, Jiří
Zdroje nadmerného stresu na pracovisku. Zvyšovanie obsažnosti pracovnej úlohy. Automatizácia útvarov a pracovných skupín. Hospodárenie s časom. Ergonomické utváranie pracovísk a pracovného prostredia. Riadenie procesu adaptácie pracovníka na novom pracovnom mieste.