Účinná hmotná motivace. - Rabiška, M.
Súčasný stav hmotnej motivácie v štátnych a súkromných podnikoch. Nevyhnutné predpoklady pre realizáciu účinnej motivácie. Potreba vytvorenia nových foriem motivácie riaditeľov podnikov. Ilustrácia stanovenia výšky odmien v jednotlivých podnikoch v praxi. Aplikácia metódy marketingová politika firmy. Pomôcky hmotnej stimulácie: Pravidlá hmotnej motivácie, Pravidlá riadenia vnútornej ekonomiky, Metóda pre stanovenie optimálnej deľby kompetencií.