Je školení manažérů na úrovni?
Školy a strediská manažérskeho štúdia. Kvalita manažérskeho školenia. Prípadové štúdie. Školy a strediská ponúkajú buď ucelenú výuku a výcvik, alebo sa sústreďujú na niektoré odbory (účtovníctvo, marketing, plánovanie ap.).