Podnikatel a rekvalifikace. Má podnikatel nárok na podporu v nezaměstnanosti? - Jouza, L.
Riešenie otázky rekvalifikácie občanov, ktorí sú evidovaní na úrade práce ako nezamestnaní. Vysvetlenie pojmu rekvalifikácie. Povinnosti organizácií a inštitúcií, ktoré môžu uskutočňovať rekvalifikáciu. Úpravy v ČR, týkajúce sa podpory v nezamestnanosti pre absolventov škôl a súkromných podnikateľov, ktorí zanechali podnikateľskú činnosť.