Ochrana pôdneho fondu a pozemkové úpravy. - Kukučka, J.
Súvislosti zákona SNR č.307/1992 Zb. o ochrane poľnohospodárskeho pôdneho fondu (PPF) so zákonom o pozemkových úpravách (zákon SNR č.330/1991 Zb. v znení neskorších predpisov). Výklad súvislostí oboch zákonov.