Pozemkové úpravy a oceňování půd. - Honz, J.
Legislatívne predpoklady pozemkových úprav. Zákon bývalého Federálneho zhromaždenia ČSFR č. 229/1991 Zb. a zákon bývalej ČNR č. 284/1991 Zb. Novela zákona o pozemkových úpravách č. 38/1993 Zb. Projektovanie pozemkových úprav súkromnou poradenskou firmou v Písku, na základe oprávnenia podľa zákona č. 284/1991 Zb. Pripomienky k súčasnému oceňovaniu poľnohospodárskej pôdy.