O živnosti a stavebních pracích. - Dokoupil, M.
Doklady potrebné k otvoreniu živnosti. Ohlásenie a povolenie živnosti. Oprávnenie k činnosti a vydanie živnostenského listu. Vyhlášky povoľujúce stavebné úpravy a stavebné povolenie. Kolaudačné rozhodnutie.