Virtuální podnik.
Vznik virtuálneho podniku. Prepojenie niekoľkých podnikov, ktoré sa združia na novú výrobu alebo druh služieb, buď na dlhšiu alebo na krátku dobu alebo len na jednu objednávku. Možnosť vstupovať i do niekoľkých virtuálnych podnikov. Virtualita v praxi. (Business Week 8.2.1993, s.37-41).