Svépomocná družstva v zemědělství. - Patřičný, V.
Podnikateľské aktivity v poľnohospodárstve. Zakladanie svojpomocných družstiev. Právna úprava štatútu svojpomocného družstva. Niektoré ekonomické a prevádzkové problémy družstva. Predpoklad dobrého štartu družstva - dobre vypracovaný podnikateľský zámer, pružná cenová politika a dobre pripravené stanovy obsahujúce i základné podnikateľské pravidlá.