Priznanie a nedokonalá ochrana údajov. - Csekesová, E.
Negatívne stanovisko k prijatému zákonu SNR z 30. spt. 1992 o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov č. 511/1992 Zb., hlavne k paragrafu 40 o podaní majetkového priznania (neexistuje zákon o ochrane osobných údajov), ktoré umožňuje zneužiť získané údaje, ako aj k spôsobu kontroly občanov. - Plný text zákona 511/1992 Zb. a Vyhlášky MF SR č. 102/1993 Z.z. o majetku, ktorý sa neuvádza v majetkovom priznaní.