Najsilnejší VÚB KUPÓN vlastní takmer 12 perc. všetkých akcií fondov. Úspešnosť investičných fondov a spoločnosti po prvej vlne kupónovej privatizácie. - Mašláni, J.
Výsledky a investičná stratégia niektorých najsilnejších investičných fondov a spoločností na základe dostupných predbežných údajov. Majetkový podiel IPF v slovenskom peňažníctve.