Podniky, banky a bankroty. - Klacek, J.
Rozhovor s riaditeľom Inštitútu ekonómie Českej národnej banky. Zmeny uskutočnené v ČR na mikroekonomickej úrovni. Súkromné podniky a ich podpora komerčnými bankami. Ohrozenie komerčných bánk bankrotmi podnikov. Nedostatok úverových zdrojov a výška úrokových mier. Štátna účasť pred bankrotom. Vzrast štátnej zadlženosti.