Transformace polského bankovního systému. - Floríková, Sylva
Vytváranie konkurenčného bankového systému v Poľsku. Štruktúra komerčných bánk. Štátne komerčné banky vytvorené z Národnej banky Poľska. Špecializované banky, družstevné a súkromné banky. Štrukturálne problémy poľských bánk.