Je málo peněz, nebo kapitálu? - Vencovský, František
Ciele menovej politiky ČR. Možnosti Českej národnej banky. Množstvo peňazí v ekonomike a kúpna sila. Problém štruktúry peňazí. Príliš jednoduché peňažné vzťahy na peňažnom trhu v ČR. Uvoľnenie a rozšírenie ponuky úverových peňazí.