Burzy cenných papírů. 2. - Marek, K.
Obchodovanie na burze, burzové pravidlá. Konvencia členských štátov Rady Európy o "obchodovaní zasvätených" - "insider trading". Burzové a mimoburzové obchody. Prijatie cenných papierov a kurzy cenných papierov, burzoví dohodcovia. Spory v burzovom obchode, rozhodovanie sporov burzovým rozhodcovským súdom. Skúsenosti z činnosti burzy v Maďarsku. Indexy akcií.