Účtování a financování zaměstnaneckých akcií. - Bernat, F.
Zamestnanecké akcie pri zakladaní spoločnosti. Upisovanie zamestnaneckých akcií. Emisia akcií a účtovanie zamestnaneckých akcií. Zamestnanecké akcie v existujúcich spoločnostiach. Vlastné akcie spoločnosti.