K pojmu úvěr a k jeho funkci. - Marek, K.
Základné pojmy a ustanovenia z oblasti úveru, druhov úveru, zmlúv o úveroch, povinnostiach dlžníkov a veriteľov. Zásady poskytovania úverov. Právna úprava zmluvy o úvere. Druhy úverov. Pasívne úverové obchody. Aktívne úverové obchody. Factoring, Forfaiting. Vklady termínové, depozitné certifikáty, obligácie, kontokorentný úver, účelový úver, eskontný úver.