K vývoji české a slovenské ekonomiky v letech 1992-1993. - Czesaný, Slavoj
Hospodárska politika a hospodársky vývoj ČR a SR v r. 1992-1993. Východzia ekonomická situácia Slovenska na začiatku r. 1993. Porovnanie vývoja s ČR. Tendencie a podmienky vývoja slovenskej a českej ekonomiky. Vývoj výkonov - hrubého domáceho produktu a priemyselnej výroby v ČR a SR. Vývoj na peňažnom trhu.