Prehľad vývoja základných proporcií v štruktúre ekonomiky Slovenska. Štruktúrne aspekty priebehu transformačného procesu v ekonomike Slovenska a východiská pre oživenie ponukových faktorov. - Mokrášová, Viera
Základné vývojové tendencie a proporcie v štruktúre ekonomiky v r. 1987-1991. Vývoj základných ukazovateľov, spoločenského produktu, národného dôchodku, štruktúry hrubého domáceho produktu, hrubej priemyselnej výroby, výroby tovaru, priemerného počtu pracovníkov v priemysle a pracovníkov v SR. Ekonomický vývoj v r. 1991-1992.