Srovnání hospodářského vývoje v České republice a na Slovensku. - Stehlík, J.
Socialistický systém v Československu sústavne približoval úroveň slovenskej ekonomiky k úrovni českej ekonomiky. Porovnanie hospodárskeho vývoja v Československu s inými krajinami. Podiel Čiech a Slovenska na vytváraní HDP a na národnom dôchodku. Hospodársky vývoj po rozdelení ČSFR a vplyv ekonomickej transformácie na tento vývoj.