Stabilizacja, recesja i wzrost w gospodarce posocjalisticznej. 1. - Kolodko, G.W
Referát na vedeckej konferencii WILGA IV. na tému Finančná politika-transformácia-rast v r. 1992. Príčiny a rozsah recesie v postsocialistickej ekonomike. Cykly hospodárskeho rastu v socialistických krajinách. Dynamika národného dôchodku a HDP v r. 1981-92. Očakávania a skutočnosť. Základné makroekonomické ukazovatele v krajinách východnej Európy. Makroekonomická stabilizácia. Prognóza rastu ND pre Poľsko v r. 1991-2000. Koeficient makroekonomickej stabilizácie "PSM" v r. 1990-92.