Wplyw transferu prawa wlasnosci na efektywnosc gospodarowania przedsiebiorstwa. - Jasinski, P.
Rámec analýzy. Kritériá hodnotenia. Dôsledky transferu vlastníckych práv. Priame a nepriame následky transferu vlastníckych práv. Regulácie. Empirické overovanie. Porovnanie výsledkov dosahovaných verejnými a súkromnými podnikmi. Vplyv privatizácie na efektívnosť hospodárenia.