Diverzifikace v zemědělském podniku. - Pourová, M.
Diverzifikácia ako jedno z východísk z nepriaznivej situácie poľnohosp. podnikov. Diverzifikácia - zvyšovanie rozmanitosti výrobkov alebo služieb v poľnohosp. podniku (farme). Problémy pri diverzifikácii: finančné, marketingové, právne a osobné. Vládna politika a diverzifikácia. Skúsenosti s diverzifikáciou v západnej Európe.