Pozemkový fond České republiky. - Rylichová, M.
Pozemkový fond ČR bol zriadený zákonom ČNR č. 569/1991 Zb., o Pozemkovom fonde ČR. Činnosť a riadenie Pozemkového fondu. Uspokojovanie reštitučných náhrad.