Slovenský pozemkový fond v nových podmienkach. - Jurica, J.
Slovenský pozemkový fond (SPF) sa stal neziskovou príspevkovou organizáciou 1.1.1993; dovtedy hospodáril ako rozpočtová organizácia zriadená zákonom SNR č. 330/1991 Zb. Pôsobnosť SPF. Divizionálny spôsob riadenia medzi Ústredím SPF v Bratislave a regionálnymi pracoviskami. Divízia správy pozemkov. Divízia privatizácie. Divízia správy meliorácií.