Rozvoj vidieckeho turizmu v podmienkach Slovenska. - Mach, František
Slovensko má dobré podmienky pre vidiecky cestovný ruch. Zahraničné skúsenosti s vidieckym - "zeleným" - turizmom (Rakúsko, Maďarsko). Program podpory rozvoja vidieckeho turizmu na Slovensku. Pracovné príležitosti na vidieku. Agroturizmus ako doplnková činnosť poľnohospodárskych podnikov.