K formovaniu trhu potravín na Slovensku. - Kárász, Pavol
Faktory vývoja spotreby potravín na Slovensku. Spotrebiteľské ceny potravinárskych tovarov a disponibilné príjmy obyvateľstva ako determinanty dopytu po potravinách. Vývoj štruktúry trhu potravín. Zabezpečenie legislatívneho a inštitucionálneho zázemia fungovania trhu potravín.