Šok se zdražení za námi většina českých domácností se dokázala přizpůsobit vyšším spotřebitelským cenám - Šulc, Jaroslav
Reakcia domácností v ČR na trvalý rast životných nákladov od r. 1989. Prispôsobenie sa domácností k novej štruktúre spotrebiteľských cien. Vývoj sporivosti domácností. Hodnotenie finančnej situácie domácností v r. 1993 s r. 1992. Trhové reagovanie domácností, diferencovaný dopyt spotrebiteľov.