Autoregulácia a štátna podpora agrárneho trhu. - Čepelová, Anna
Autoregulácia trhovej ekonomiky doplnená formou štátnej regulácie. Subvencie na podporu agrárnej politiky vo vyspelých krajinách. Zníženie kúpyschopnosti a dopytu obyvateľstva po potravinách na potravinovom trhu u nás. Vývoj cien poľnohosp. produktov. Zásahy Federálneho fondu a Fondu trhovej regulácie SR smerujúce k vytvoreniu rovnovážneho stavu na trhu s potravinami. Zahraničný obchod s poľnohosp. a potravinárskymi výrobkami.