Regulace agrárního trhu v roce 1993. - Záhorka, J.
Inštitucionálne zabezpečenie regulácie agrárneho trhu. Zánikom federácie zanikol Federálny fond trhovej regulácie v poľnohospodárstve a bol rozdelený do dvoch národných fondov pre SR a ČR. Minimálne garantované ceny pre rok 1993. Regulácia trhu vybraných poľnohosp. výrobkov pre rok 1993. Kalkulácia intervenčných cien a vývozných dotácií. Výber zmluvných firiem a zmluvné podmienky. Ochrana pred dovozom v zahraničí dotovaných produktov.