Správa o stave konkurenčného prostredia a činnosti Protimonopolného úradu SR v roku 1992. 2.
Dokončenie prílohy k Správe o stave konkurenčného prostredia a činnosti Protimonopolného úradu SR - prípady SPÚ skončené v r. 1992 spracované v tabuľke (charakteristika prípadu, voči komu konanie smeruje, forma podnetu, spôsob uzavretia) a členené na fúzie, kartelové dohody a ostatné.