BurZIA = záchranný pás? Jedinečné informace o cenách, nabídce i poptávce najdete v Profitu.
Poľnohospodársky obchod v ČR. Systém BurZIA supluje chýbajúcu agrárnu burzu. Zemědělská informační agentura Praha (ZIA) prináša prehľad informácií o ponuke a dopyte poľnohospodárskeho tovaru. Systém BurZIA umožňuje uzatvárať obchody so vzdialenými partnermi prostredníctvom elektronického systému.