Kdy a jak konsignační sklad. Na co by se nemělo zapomenout při uzavírání smlouvy mezi výrobcem a skladovatelem. - Bejček, Josef
Konsignačné sklady využívané ako nástroje aktívnej marketingovej politiky. Konsignačný sklad ako významná opora v súťaži s konkurenciou. Sklad umožňuje priblíženie tovaru k zákazníkovi, kratšie dodacie lehoty. Zriaďovanie konsignačných skladov. Vzor zmluvy o zriadení a prevádzke konsignačného skladu. Povinnosti a oprávnenie výrobcu a konsignatára.