Leasing 1993 ve světle právních a daňových předpisů, v účetnictví a ve finančním hospodaření. 1. - Houdek, V.
Uzatváranie leasingovej zmluvy - obsah zmluvy. Ustanovenia daňových zákonov vzťahujúcich sa k leasingu. Právne predpisy upravujúce vzťahy v leasingových obchodoch. Rozdiel medzi finančným a operatívnym leasingom.